perjantai 8. huhtikuuta 2011

ARGHH RAIVOSTUTTAA!

Juttelin eilen äidin kanssa keskiviikkoisesta luennosta ja äiti oli tietenkin jakanut luennon ilosanomaa myös isille. No se ei ollut yllätys että isin mielestä kaikki maailman macat ja msm:t on humpuukia. Eikä siinä  mitään kummallista, ei niitä tarviikkaan syödä kunhan syö Suomen luonnon antimia.
Isi uskoo lääketieteen voittamattomaan voimaan ja kolleegaansa, joka on lääkäri ja jonkin sortin professori, sanaan. Tämä kyseinen tittelimies oli sanonunt isille että hän voi huoletta juoda vähän alkoholia päivittäin KOSKA hän on pyylevä. Siis mitä?! Juo alkoholia koska olet pyylevä. Joo kyllä!

Mistä lähtien lääkärit on suositellut alkoholia ylipainoisille ja VERENPAINELÄÄKKEITÄ syöville ihmisille? Punaviinilasillisen juominen tekee kuulemma hyvää sydämelle sillon tällön nautittuna mutta ilmeisesti kyseinen lääkäri ei maininnut mitään alkoholin laadusta eikä tiedä mitään verenpainelääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. En minäkään tiedä niiden yhteisvaikutuksesta mutta kyllä ihan maalaisjärki sanoo että ei ole fiksua juoda joka ilta lasillinen sokerilisäainekonjakkia ja syödä verenpainelääkkeitä. Kas kummaa kun väsyttää ja verenpaine ei laske. Itselläni ainaki alkaisi hälytyskellot soimaan siinä vaiheessa kun popsin lääkkeitä eikä tuloksia edes tule.
Raivostuttaa! Miten joku lääkäri voi olla noin edesvastuuton ja sano ihmiselle noin. Olkoot sitten potilas tai ei. Pakko yrittää selvittää kuka se lääkäri on ja ottaa yhteyttä. Mun läheisille ei tehdä noin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti